С вкус и аромат на череши и вино

С вкус и аромат на череши и вино

Мулен и ресторант Ваккум имат удоволствието да Ви поканят на дегустационна вечеря, посветена на черешите, френското вино и изтънчената кухня. Заповядайте на 8 юни 2017 година (четвъртък) на един различен поглед към любимите череши, комбинирани майсторски от шеф Коко в тристепенно меню.
Подбраните френски вина от Мулен ще добавят още една нотка в дегустационната вечеря.
Менюто с аромат на череши и вино:
Микс от салати, коноа, булгур, чери домати, череши, черешов дресинг
Бяло вино: Мускат Дребнозърнест Аржол / Muscat Petits Grains / Domaine De L’Arjolle.
Патешко магре „су вид“ със сос череши и провансалски гратен
Розе: Розе Анри Фабр/ Henri Fabre Rosé/ Famille Fabre en Provence
Вариация на череши: бретонска бисквита, шоколадов ганаш, черешов мармалад, сладолед от череши и черешов сос с вино
Червено вино: Пино Ноар Тур дю Пеш/ Pinot Noir Tour du Pech/ Domaine de Saint-Exupery

Дата: 08.06.2017 19:00 ч.
Резервация до: 07.06.2017
Телефон за резервация: 088 22 11 505
e-mail: events@vacuum.bg
Цена: 38 лв. на човек