Festive Mediterranean Gourmet Salon
Събитие

Festive Mediterranean Gourmet Salon

Заповядайте на Festive Mediterranean Gourmet Salon and Winter Shopping 2017 на 16 декември от 13:00 до 18:00 часа. Всички ценители на средиземноморската диета и гурме култура ще открият празнична селекция. За Вашите празнични вечери можете да закупите разнообразие от френски вина от Лангедок и Прованс, оригинални гръцки гурме салати, маслиново олио от Испания, маслинови масла […]

Queen the Christmas - Ексклузивна вечеря
Събитие

Queen the Christmas – Ексклузивна вечеря

Очаквайте пробиотичните ядкови сирена, създадени ексклузивно за вечерята, многостепенното дегустационно меню и автентичните френски вина. Queen the Christmas ще представи на Вашето внимание прецизни кулинарни шедьоври, разработени в многостепенно меню от ресторант Soul Kitchen и Cheese the Queen, съчетани с изисканите френски вина Мулен, единствено на 18 декември вечерта! Вечерята е ексклузивно вкусово преживяване с […]

Muscat de Noël - Подарък от Слънцето в сърцето на зимата.
Представяне

Muscat de Noël – Подарък от Слънцето в сърцето на зимата.

Традицията датира от 14-ти век, когато този традиционен Мускат се сервира в Кралския двор на Барселона по време на празнуването на Рождество Христово. През вековете само винопроизводителите от района на Русийон (Френска Каталуния) и техните семейства продължават тази традиция, наслаждавайки се на първия си Мускат след края на гроздобера и по повод празника. През 1997 […]

Гъши дроб, манатарки и вино
Представяне

Гъши дроб, манатарки и вино

Ресторант Вакуум и Мулен имат удоволствието да Ви поканят на дегустационна вечеря, посветена на гъшия дроб, манатарките и френското вино. Класическите френски продукти ще бъдат комбинирани майсторски от шеф Коко в салата, основно и десерт. Заповядайте и се насладете на тристепенното меню и избрани френски вина. Менюто за вечерта: 1. Роял с гъши дроб с крем […]

Второ издание на Soul Weekend Bazar
Събитие

Второ издание на Soul Weekend Bazar

Заповядайте на уикенд базар в ресторант Soul Kitchen. Домакините ни очакват на сладки срещи с добри приятели и подбрани гости. От ресторанта са се погрижили да поставят акцент върху добрия вкус и качество на живот. Мулен ще представи избрани френски вина за гостите на базара. На събитието очаквайте още сирена, килими по поръчка, интериорно озеленяване, […]

Френско розе в бистро Craft
Събитие

Дегустация на Френско розе в бистро Craft

Очаквайте второто издание на Mini Rose Fest в Craft. От 1 до 8 октомври ще можете да опитате 10 розета от Южна Франция и Прованс. Тези от Вас, които вече ги познават ще могат да си припомнят, защо френското розе е различно от другите. Откриването на мини феста е в неделя на 1 октомври от […]

Gayda
Представяне

Био вино в WineRoom

Заповядайте на представяне на био вино в WineRoom на 28-ми Септември от 18:30 часа. Насладете се на продуктите от органично отглежданите лозя на Домейн Гайда от Южна Франция. Био вино или органично вино на Домейн Гайда, е сертифицирано съгласно изискванията на Европейския съюз. Отглеждането на лозята изключва използването на химически препарати и пестициди за защита от вредители. […]

КвАРТал Фестивал 2017
Събитие

КвАРТал Фестивал 2017

С домакините от бар French 75 Ви каним да посетите дните на квАРТал фестивал 2017 г. На 16 и 17 септември очаквайте вина от Южна Франция, дегустации, музика и уъркшоп за деца и възрастни. Програмата за двата фестивални дни: Събота, 16 септември, 16ч. – На открито пред бара, Sound Ninja Music Academy, с DJ сет на ученици […]

Седмица на розето в ресторант Таланти
Събитие

Седмица на розето в ресторант Таланти

От 11-19 юли 2017 година в ресторант Таланти ще можете да опитате подбрани ястия и нашите розе предложения. През деня можете да се насладите на хапки с меки сирена и патешко. За вечерите домакините от ресторанта ще предложат други изискани ястия. Менюто за седмица на розето ХАПКИ И РОЗЕ Кесадия с меки сирена и гъби […]

Дегустационна вечеря - Аромат на кайсии и вино
Събитие

Дегустационна вечеря с аромат на кайсии ресторант Vacuum

Заповядайте на дегустационна вечеря посветена на кайсиите, френското вино и изтънчената кухня в ресторант Vacuum. На 13 юни шеф Коко ще представи тристепенно меню с един различен поглед към любимите кайсии, комбинирани майсторски в салата, основно и десерт. Менюто за вечерта ще бъде: 1. Микс от салати, кайсии, орехи, пармезан, дресинг Бяло вино: Бяло вино […]