Бяло вино Екинокс Вионие-Совиньон – Equinoxe Viognier-Sauvignon

26.60 лв. 23.95 лв.

Година на гроздобер: 2017
Бутилка: 750ml
Сортово съдържание: 40% Совиньон блан, 50% Вионие, 10% Мускат Петит Гра
Производител: Domaine De L’Arjolle

Отстъпка за количество
Количество Отстъпка Цена с отстъпка
6 + 5% 23.95 лв.
Bulk pricing will be applied to package: