Шеф Антонио Иванов представи „ризото“ от леща белуга, с аспержи, сфери от крокмач и чипс от киноа. А честта да опита ястието имаше Кристиян Йончев. Вижте с какви впечатления остана той след срещата с изискания вкус и професионализма, в лицето на шеф Иванов.
„Бях щастлив да се запозная с Антонио и да бъда първият, който опитва от изкусителното творение, приготвено и снимано толкова внимание и финес.
Прекрасната леща с шалот, пипер и авторски Goodlife кетчуп, беше в чудесно съчетание с център от крокмач и зелени аспержи, изключително вкусно и завършено. Имаше прекрасна пикантност, сладки зеленчуково-плодови нотки и невероятен баланс и киселинност от балончето крокмач, което нежно се „пука“ в небцето.
Благодаря на Антонио и екипа на Goodlife.bg, че споделиха това с мен, а още повече, че любезно ми отделиха малко и за вкъщи. „
Ястието се съчетава отлично с вина от Домейн Лафаж. Съчетанието е прекрасно – хармонично сдвояване на пипери, плодове и сладки нотки на червена чушка.
Сигурни сме, че можете да приготвите ястието. Вижте рецептата и стъпките за направата й ТУК!
Най-добрите вина на Домейн Лафаж: