Често, когато си представим прекрасно и свежо говеждо, трюфел и пармезан, бихме го съчетали лесно с червено вино.
Да, разбира се, че то е подходящо, но ако предпочитаме да се насладим на нещо по-свежо, което да „отмива“ небцето, без да губи своята идентичност с охота бихме препоръчали – розе от Бандол.
Характерът на този изключителен представител на категория розе е запомнящ се, изявен и препоръчван дори и от най-взискателните шеф-готвачи за спътник на говеждо, в комбинация с трюфел.
Завладяващата комбинация между розе Бандол и карпачо с крем от черен трюфел ще направи есенните вечери богати на истински кулинарни и винени наслади. Goodlife.bg разгръща интересната рецепта, за да може всеки да я приготви в дома си. Вижте цялата рецепта ТУК и зарадвайте приятелите си.