Опитайте розе Бандол с карпачо с крем от черен трюфел

Често, когато си представим прекрасно и свежо говеждо, трюфел и пармезан, бихме го съчетали лесно с червено вино.

Да, разбира се, че то е подходящо, но ако предпочитаме да се насладим на нещо по-свежо, което да „отмива“ небцето, без да губи своята идентичност с охота бихме препоръчали  – розе от Бандол. 

Характерът на този изключителен представител на категория розе е запомнящ се, изявен и препоръчван дори и от най-взискателните шеф-готвачи за спътник на говеждо, в комбинация с трюфел. 

Завладяващата комбинация между розе Бандол и карпачо с крем от черен трюфел ще направи есенните вечери богати на истински кулинарни и винени наслади. Goodlife.bg разгръща интересната рецепта, за да може всеки да я приготви в дома си. Вижте цялата рецепта ТУК и зарадвайте приятелите си.