Weekend Bubbles
Пак е лято! Жарещо слънце, изобилие от цветове, миризма на окосена трева, топъл дъжд или [...]
юни
Зелена яхния с агнешко и лимец
Пролетта е тук! Всичко е зелено, свежо и пъстро. В това пролетно издание на рубриката Friday [...]
май
Агнешки джолан с пюре от целина и аспержи с грах в масло
Великден наближава! И за това пролетното издание на рубриката Friday Food and Wine, която правим съвместно с [...]
май
ВРЕМЕ ЗА ПРИЯТЕЛИ ! – С ФРЕД И КЛЕР ОТ DOMAINE DE L’ECU
Domaine de l’Ecu – те са заразяващи, страстни и дръзки, неуморни и обичащи. Те са [...]
май
ВРЕМЕ Е!
Във време, когато съвременната енология триумфира, ние често сме склонни да забравяме, че страхотното вино [...]
апр.
CLOS DU MONT OLIVET или „Възхвала на разнообразието“
Премиерно и ексклузивно за България! Историята ни връща в далечната 1547 г. с един конкретен [...]
апр.
ВЕРТИКАЛНА ДЕГУСТАЦИЯ “DUO PAR CAROLINE FREY”
Един двоен ритуал, един живот на идване и заминаване, едно смесване на сюжети, както е [...]
мар.
Награда в категория Любим винен бар от наградите на Бакхус „Ресторант на годината 2023“
Скъпи приятели, Благодарим за безрезервната Ви подкрепа, за Вашето доверие и постоянство, за Вашата любов [...]
мар.