Майсторски клас с Eric GEORGE и Champagne Collet
Люлка на най-известният район в света и история назад във времето, свързана с вековния стремеж [...]
ное.
Какво е месецът на Божоле при нас ?
Празнуване на елегантността, финеса и класата на едни великолепни вина – CRUS DU BEAUJOLAIS ! [...]
ное.
Weekend Bubbles
Пак е лято! Жарещо слънце, изобилие от цветове, миризма на окосена трева, топъл дъжд или [...]
юни
Зелена яхния с агнешко и лимец
Пролетта е тук! Всичко е зелено, свежо и пъстро. В това пролетно издание на рубриката Friday [...]
май
Агнешки джолан с пюре от целина и аспержи с грах в масло
Великден наближава! И за това пролетното издание на рубриката Friday Food and Wine, която правим съвместно с [...]
май
ВРЕМЕ ЗА ПРИЯТЕЛИ ! – С ФРЕД И КЛЕР ОТ DOMAINE DE L’ECU
Domaine de l’Ecu – те са заразяващи, страстни и дръзки, неуморни и обичащи. Те са [...]
май
ВРЕМЕ Е!
Във време, когато съвременната енология триумфира, ние често сме склонни да забравяме, че страхотното вино [...]
апр.
CLOS DU MONT OLIVET или „Възхвала на разнообразието“
Премиерно и ексклузивно за България! Историята ни връща в далечната 1547 г. с един конкретен [...]
апр.