Зелена яхния с агнешко и лимец

Пролетта е тук! Всичко е зелено, свежо и пъстро. В това пролетно издание на рубриката Friday [...]

Агнешки джолан с пюре от целина и аспержи с грах в масло

Великден наближава! И за това пролетното издание на рубриката Friday Food and Wine, която правим съвместно с [...]

ВРЕМЕ ЗА ПРИЯТЕЛИ ! – С ФРЕД И КЛЕР ОТ DOMAINE DE L’ECU

Domaine de l’Ecu – те са заразяващи, страстни и дръзки, неуморни и обичащи. Те са [...]

ВРЕМЕ Е!

Във време, когато съвременната енология триумфира, ние често сме склонни да забравяме, че страхотното вино [...]

CLOS DU MONT OLIVET или „Възхвала на разнообразието“

Премиерно и ексклузивно за България! Историята ни връща в далечната 1547 г. с един конкретен [...]

ВЕРТИКАЛНА ДЕГУСТАЦИЯ “DUO PAR CAROLINE FREY”

Един двоен ритуал, един живот на идване и заминаване, едно смесване на сюжети, както е [...]

Награда в категория Любим винен бар от наградите на Бакхус „Ресторант на годината 2023“

Скъпи приятели, Благодарим за безрезервната Ви подкрепа, за Вашето доверие и постоянство, за Вашата любов [...]

La Cave du Moulin – френски вина на Солунска, София

Всеки път, когато реша да пиша за някое любимо място, се изкушавам да напиша статия-списък, [...]