Бяло вино Екинокс Вионие-Совиньон – Equinoxe Viognier-Sauvignon

28.80 лв.

Година на гроздобер: 2022
Бутилка: 750ml
Сортово съдържание: 40% Совиньон блан, 50% Вионие, 10% Мускат Петит Гра
Производител: Domaine De L’Arjolle

Бяло вино Екинокс Вионие-Совиньон - Equinoxe Viognier-Sauvignon
Бяло вино Екинокс Вионие-Совиньон – Equinoxe Viognier-Sauvignon