Гъши дроб, манатарки и вино

Гъши дроб, манатарки и вино

Ресторант Вакуум и Мулен имат удоволствието да Ви поканят на дегустационна вечеря, посветена на гъшия дроб, манатарките и френското вино.

Класическите френски продукти ще бъдат комбинирани майсторски от шеф Коко в салата, основно и десерт. Заповядайте и се насладете на тристепенното меню и избрани френски
вина.
Менюто за вечерта:
1. Роял с гъши дроб с крем от манатарки, задушени кестени, манатарки и дехидратирано
грозде
– Бяло вино: Бяло вино Шардоне Гайда / 100% Шардоне / Домейн Гайда,
Франция

2. Пилешки гърди су вид със сос от манатарки и картофена еспума с трюфел
– Бяло вино: Кло дьо Л’Абеи (Сент Екзюпери) / 50% Верментино; 50% Макабео
/Шато Сент Екзюпери, Франция

3. Профитероли, пълнени с шоколадов крем с манатарки и карамелен сос с манатарки
– Червено вино: Каберне-Совиньон Сент-Естев / 100% Каберне-Совиньон / Шато
Сент-Естев, Франция
Ресторант Вакуум, София, ул. Георги Раковски №181
Дата: 16.11.2017 от 19:00 часа,
Запазете вашето място до 15 ноември на телефон 088 22 11 505 или events@vacuum.bg
Цена: 44 лв. на човек
Заповядайте!